top of page
Elisabeth Fossan

Elisabeth jobber som trombonist og er utdannet ved Musikkonservatoriet i Trondheim NTNU, Norges Musikkhøgskole og Universitetet i Stavanger. Hun er for tiden igang med masterstudier i jazz/improvisasjon ved universitetet i Stavanger.
Siden 1991 har Elisabeth vært ansatt som musiker i Fylkesmusikerne i Trøndelag der hun spiller fast med bandet Quintus. Hun jobber i tillegg som frilanstrombonist, dirigent, instruktør og har flere oppdrag som musikkdommer og kursleder.

Elisabeth gjør en rekke produksjoner for Kulturtanken/DKS både sammen med Quintus og andre musikere/band.
Siden 2011 har hun også jobbet mye sammen med  Trondheim ́s profesjonelle storband "Trøndelag Bigband" og «Starlight Bigband» Nylig har hun også vært med på startet Balkan Brasserie sammen gode brasskolleger og den serbiske trekkspilleren Jovan Pavlovic og vokalisten Anne Fossen.

Arbeidet med gehørspillmetodikk og improvisasjon har ført til utstrakt kursvirksomhet for korps, storband, kulturskoler og Norsk Kulturskoleråd.
Som komponist og musiker jobber hun sammen med Teater Visuell og Annika Udo og lager musikken til en del av hennes animasjonsfilmer.

bottom of page