top of page

VIDEO

Fagert er landet

Quintus

Arr: Sturla Hauge Nilsen

Quintus : Morten Schrøder trp/flh, Sturla H Nilsen trp/flh, Anders Bast sax, Elisabeth Fossan trb, Steffen Granly tuba, Lasse Ehn trommer

Quintus hyller Norges nasjonaldag 17.mai 2020 med eget arrangement av " Fagert er landet"

Fikk bidra med solististiske innslag på basstrompet inn til Anders Bitustøyl´s vakre låt "I put my last hat on" som Gine Terese Grønner ville bruke i sin kortfilm.

Musikk Anders Bitustøyl

Film Gine Terese Grønner

Måneheisen

"Krakkel Spetakkel" 2013 Teater Visuell

Musikk: Daniel Herskedal&Elisabeth Fossan

Animasjon: Marius Stene og Annika Udo

Krakkel Spetakkel bor i byen ”Lillested”. Et pussig navn på en by, men det er fordi den er så liten. Til tross for dette, at den er liten altså, skjer det store ting i byen. Husene blir høyere og høyere og noen blir faktisk så høye at de når helt til himmelen. Når husene er så høye, er det lett å føle seg riktig liten.

Noen ganger tar Krakkel Spetakkel heisen helt opp til månen. Det er på mandager at heisen går til månen. Det har den gjort veldig lenge, for i gamle dager het mandag månedag.

 

Konditori Rulletårtan

"Krakkel Spetakkel" 2013 Teater Visuell

Musikk: Daniel Herskedal&Elisabeth Fossan

Animasjon: Marius Stene&Annika Udo

Kusine Vitamin er en god jentevenn. Noen ganger smugtitter de gjennom et hull i en rullegardin. Der kan de se inn i konditoriet ”Rullekaken”. Ylva spiser og spiser. Hun blir tykk og ruller av sted isteden for å gå. Det er derfor det heter rullekake. Ylva ruller helt til en by som heter ”Annetsted” som ligger i landet ”Allemannsland”.

Please reload

bottom of page